Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

HET HOORT ER GEWOON BIJ!

Ik ben lam geslagen… Dit is de tijd dat ik mezelf zichtbaar moet maken. Nu is de tijd om mensen te laten zien dat ze hun goeie voornemens met mij aan kunnen gaan. Het laatste jaar dat ze “op dieet” op hun voornemens-lijstje zetten. En toch krijg ik niets op papier. Ik wil mezelf niet moeten verkopen. Het lukt me niet. Ik ben meteen onzeker. Ik wil me als dat grijze muisje van vroeger verstoppen. Onzichtbaar maken voor iedereen. Ik voel de druk die ik mezelf op leg.

IK GING HET WEER AAN!

Afgelopen zondag (06-11) liep ik de marathon van Terschelling: de Berenloop. Had ik niet een paar weken geleden de marathon van Amsterdam gelopen? Ja, dat klopt. Die liep ik voor mijn vriend. Deze zou ik voor mezelf gaan lopen. Ik had immers weer opties. Optie 1: ik kon niet starten. Deze optie verviel, want ik had er enorm veel zin in. Optie 2: ik zou kunnen uitstappen. Optie 3: ik zou het hardlopen kunnen afwisselen met wandelen. Er stond niets op het spel. Om een PR-tijd was het me niet te doen. Ik hoefde niemand iets te bewijzen (inclusief mijzelf niet). Ik wilde zoals altijd gewoon lekker hardlopen.

LAAT DE HANDDOEKEN DIT KEER IN DE KAST LIGGEN

Herken jij “goeie voornemens” bij jezelf? Elk jaar wil je bijv. “wat” kilo’s kwijt. Verschillende diëten geprobeerd. Korte flow in die eerste weken van januari. Dit jaar ga je het echt anders doen. Dat soort gedachten en gevoelens. Wie weet heb je hier wel eens hulp bij gezocht en vind je dat je het nu wel alleen “moet” kunnen. Waarom? Vaak een grote frustratie en de reden om de handdoek weer in de ring te gooien. “Ik kan het toch niet”.

EEN KRANKZINNIG PLAN & I MADE IT!

“We zijn in Amsterdam. Weekendje er tussen uit, want eigenlijk zou mijn vriend morgen de marathon van Amsterdam gaan lopen. Hij kan van alles weer, behalve hardlopen. Dus heb ik bedacht dat ik in zijn plaats ga lopen. Ik wil dit voor hem doen. Ik wil dit voor mezelf doen. Ik wil ervaren wat hij zo mooi vindt aan deze marathon. Een krankzinnig plan wellicht. Dat staat voor deze afgelopen bizarre tijd. Ik geef mezelf morgen nog de ruimte om toch niet te gaan. Ik geef mezelf de ruimte om uit te stappen. Ik geef mezelf de ruimte om stukken te wandelen. Ik geef mezelf alle ruimte om te kiezen wat ik wil. Krankzinnige plannen hoeven niet direct van tafel geschoven te worden. Ik ga het aan. De vorm hoe ik het aan ga is alleen nog niet duidelijk en kan aangepast en bijgesteld worden. Ik hoef me niet te bewijzen, enkel te lopen. Dat is waar ik van hou. Ja, het wordt confronterend voor mijn vriend om hier te zijn als publiek. Ook hij gaat dit aan. Samen sterk 💚”

De ZIN van GEEN ZIN.

Kerstgala 2016 – ik had geen zin!
Het jaar 2016 scheidde ik op 13 oktober, de dag na onze trouwdag 7 jaar later. Sinds de herfstvakantie woonde ik weer in Assen met m’n boys. De jongens hadden hun kerstdiner op school en bleven slapen bij opa en oma, zodat ik naar het kerstgala op school kon. Ik werkte toen nog als theaterdocent op Van der Capellen sg. in Zwolle. Ik hing op de bank. Ik had geen zin. Geen zin om van de bank af te komen.

OOK AL BEN IK WIT “I LOOK HOT IN IT”

En daarom nu ook een full body bikinifoto bij deze blog. Wat een ander er ook van vind. Ik ben trots op dit “witte wijf”! Witte wieven van Drenthe: Alleen als de omstandigheden optimaal zijn, komen ze tevoorschijn. Ik shine nu en ik wil dit gevoel vasthouden. Het hele jaar door, zodat ik in het bikiniseizoen nog steeds kan shinen in bikini en niet alleen, omdat mijn benen licht lijken te geven. 

Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231