Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

“Hilde is trouw en eerlijk en heeft het wonderlijk talent voor het positieve in het leven”.

Het lijkt heel goed met me te gaan, maar binnenin mij wemelt het van de gedachten die mij op andere sporen willen zetten. Er zijn ook realistische dingen die deze periode moeilijk maken. Dat is zo. Daar kan ik niets aan veranderen. Ik kan mijn vader niet in 1x beter maken. Ik kan de corona niet in 1x de wereld uit helpen. Ik kan mijn bedrijf niet in 1x laten groeien tot een bedrijf waarbij ik me geen zorgen hoef te maken over hoeveel geld ik de volgende maand heb? 

Alles heeft tijd nodig. Kleine stapjes zijn ook stappen. 

Ik wil me laten zien. Ik wil Theater THT zichtbaar maken. Ik wil positiviteit uitstralen.
Als dit betekent dat mensen me duimpjes geven en denken dat het goed gaat met mijn bedrijf, is het misschien tijd om me wat kwetsbaarder op te stellen.  

Ik zie om me heen ondernemers die het moeilijk hebben. Ik zie de horeca. Ik zie de winkels. De zorg, de politie, de kappers, de jeugd, de scholen, de maatschappij, … Zij hebben het moeilijk en zwaar. Iedereen heeft het zwaar. Ik mag blij zijn dat ik kan doen wat ik wil, omdat ik een vriend heb die achter me staat. Er staat familie achter me. Maar, ik ben ook een sterke vrouw die niet te veel wil leunen op een ander. Aan de andere kant heb ik ook een spaarrekening nodig, omdat mijn jongens hoogstwaarschijnlijk gaan studeren. Dus… Ik mag ook zeggen dat ik het zwaar heb. Ik word ook getroffen. Ik kom niet in aanmerking voor vergoedingen. Er komen geen nieuwe aanmeldingen binnen voor mijn THT-trajecten. Er komt weinig geld binnen. Ik zoek naar oplossingen. Ik plak nog een halfjaar aan mij NoBuy-challenge. Ik ben niet zielig. Ik blijf positief. Ik ben dankbaar. Ik heb voldoende om dankbaar voor te zijn. Ik heb vertrouwen. Ik heb er zelf voor gekozen. Ik weet wat ik kan betekenen voor anderen. 

Kleine stapjes zijn ook stappen. Alles heeft tijd nodig. 

Ik word zo blij van de reacties van mensen die met mij trainen. Dat wil ik delen. Dus, dat deel ik. Maar betekent dit dat anderen denken: “oh die red het wel”? of “oh, die draait lekker”. Ik wil het positieve blijven zien. Juist in deze tijd waarin er al zo veel donker is. Ik wil kleur en energie uitstralen. Dat ben ik. Dat wil ik zijn. Maar voor wie mag ik deze kleurrijke energie uitstralen? Wie wil mij inzetten om aan zichzelf te gaan werken? 

We willen in de achtertuin een studio voor mijn bedrijf. Gaaf! Maar ook… zucht. 

Dat is wel serieus. Kan dat wel? Of moet Hilde stoppen met dromen en zich nu realiseren dat ze gewoon die “gekke” dramadocent blijft. Ook al heb ik coachopleidingen en sportcursussen gevolgd. Zullen de mensen mij blijven zien als die kleurrijke dramajuf? Moet je zo’n dramajuf wel serieus nemen op het gebied van sporten, eetgedrag en lifestyle? Zijn er niet veel meer “gewoon goede” coaches? Zitten mensen wel te wachten op deze omgeschoolde personal coach? Dit zijn natuurlijk vooral mijn eigen gedachten. De kunst is om daar niet in mee te gaan, maar te geloven in mijzelf. Daar begint het. Blijven geloven. Ik geloof in mijzelf! Ik neem mijzelf serieus. Ik weet dat er mensen op mij zitten te wachten. Sommigen weten het alleen nog niet. 

Weet je wat mij zo sterk maakt? Juist dát ik mijn theaterachtergrond heb. Ik zet snel de verbinding in van het een na het ander. Ik visualiseer. Mijn oefeningen zijn toepasbaar en toch confronterend. Ik maak metaforen. Ik verbeeld. Ik ben juist anders dan de “standaard”, wat dat ook is. Kan je daar niet tegen? Zoek dan verder. Maar ga mij niet uit de weg, omdat je denkt “maar, ze is een dramajuf” of “ik heb niets met theater”… Theater THT is veel meer dan theater alleen. 

Ik ben een goeie coach! Een hele goeie! 

Een training wordt echt minder zwaar als je de fun, de humor en de gezelligheid pakt. Train je dan minder hard als in de sportschool? Nee, dat is ook maar een gedachte. Hou je het normaal gesproken, zeg, 2 maanden vol bij sportschool en daarna begint het sponsoren? Heb je geen idee meer hoe het er van binnen uit ziet? Ga je wel, maar vind je er eigenlijk niks aan? Daar zit dus het grote verschil met THT. We beginnen niet meteen op de top. We gaan naar de top toe. Steeds een stapje verder. Kleine stapjes zijn ook stappen. En dat betekent meer kans op volhouden en groeien in jouw kracht. Ik zou bij mezelf willen trainen als ik mezelf niet was. Nou als dat geen compliment is. Ik laat je niet over je grenzen gaan. Ik fluit je in het begin waarschijnlijk zelfs terug. Gezellig is het! Het uur vliegt voorbij. We maken er elke keer een feestje van, al voelt dat bij de eerste keer planken misschien niet zo. Na een aantal maanden trainen met mij vind je zelfs planken leuk! Je zal niet de eerste en zeker niet de laatste zijn die hier voor uit gaat komen: “Ik vind planken leuk”. 

Ik ben een goeie personal trainer! Een hele goeie! 

En van alle markten thuis! Dus heb jij zin in meer positiviteit in je leven? Kies voor mij als je denkt dat ik ook maar iets voor je kan betekenen. En laat jij iets betekenen voor mij, zodat de studio geen droom blijft, maar werkelijkheid. Laten we samen geloven in Theater THT – meer dan theater alleen. 

Nog niet overtuigd? Lees onderaan de homepage de quotes van mensen die met mij hebben gewerkt.
Niet met mij willen trainen, maar wel sponsoren voor de realisatie van mijn studio? Tikkie me, dan tikkie ik jou. 

Foto: Hoe zwaar de dag ook is of lijkt, blijf de lichtstraaltjes zien of zoeken.


Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231