Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

OOK AL BEN IK WIT “I LOOK HOT IN IT”.

De THT-bikinichallenge is afgelopen. De 32 filmpjes met korte dagelijkse workouts speciaal voor armen, benen, billen en buik zou ik na deze eerste week in oktober “uit” zetten om ze weer “aan” te zetten in mei tijdens de volgende THT-bikinichallenge. Ik zet ze niet uit. Ik ga het AAN! Ik ga totaal UIT mijn comfort-zone. Ik voel de kwetsbaarheid all over en het weerhoudt me niet om vanuit de trots, die ik ook voel, de filmpjes te laten staan. YES! Wat een overwinning. Dit is mijn enorme stap die ik heb weten te zetten na mijn THT-bikinichallenge. Als ik anderen uit daag, daag ik ook zeker mezelf uit.

De eerste filmpjes die ik op nam in bikini… Lees vooral deze blog om te weten waar ik vandaan kwam voor ik daadwerkelijk ging filmen. Ik voelde me zowaar comfortabel in mijn bikini. Ook al vielen mijn borsten soms uit hun top wat maakte dat ik filmpjes opnieuw moest opnemen. Toen ik de eerste filmpjes ging terugkijken was het niet de witheid die me ongemakkelijk liet voelen. Nee… Ik zag als eerste mijn kontkwabjes. Ik kan er even geen andere benaming voor verzinnen. Ik wist dat ik "met de bijna-billen bloot" zou gaan. Nou, deze zag ik totaal niet aankomen. Kontkwabjes…

Bij de zoveelste take waarbij mijn borst het nodig vond om er tussen uit te piepen, stapte ik af van het sporten in bikini. In bikini sporten vind ik gewoon niet praktisch. Bikini's zijn er voor mij om in te chillen, te relaxen op het strand, in de tuin of aan het zwembad. Wauw, over eyeopeners gesproken: dat ik chillen en relaxen in 1 zin heb staan met zwembad. Dus sporttopje aan en gaan! Comfortabeler en toch nog steeds het blote gevoel van de challenge.

Grappig hè... Ik dacht serieus dat mijn "theezakjes" me het minst zouden uitmaken. Dat ‘het niet comfortabel met mezelf zijn’ vooral zou zitten in mijn witheid en het broekje. Niet bedacht dat die borst elke keer uit mijn bikini zou wippen... Soms begin ik met iets. Laat ik de beren lekker met me mee dansen. Blijken er ineens andere beren op de loer te liggen. Ik kan me blijven focussen op die beren (DIP - denken in problemen). Dat kan. Ik kan flexibiliteit, tijd en ruimte bieden om ook die beren te laten mee dansen (DIM - denken in mogelijkheden). Ik blijf richting geven aan mijn eigen avonturen. Wellicht kies ik soms voor een verkeerde weg. Dan draai ik een rondje, neem dit inzicht mee en pak een andere weg.

Soms zit ergens een mentaal confrontatierandje aan, ga het dan aan met gezonde tegenzin. Niet alles hoeft leuk te zijn om effect te hebben. Ik had de lol nog niet gevonden aan het begin van de fotoshoot. Meerdere momenten dacht ik: "laat maar THT-bikinichallenge - ik doe het niet". Zo werkt het ook met dagelijkse korte workouts. Je hoeft niet altijd gemotiveerd te zijn om toch je workout-minuten te pakken. Elke dag kort bewegen heeft echt effect! Het is gemakkelijk te doen, want zelfs als je aan het einde van de dag denkt: “oja, ik moet ook nog…” Zelfs op dat moment kan je beslissen het alsnog te doen! Minder dan 5 minuten later naar je bed gaan. Minder dan 5 minuten later beginnen met het bankhangen. Tijdens het koken van de pasta kan je prima een korte workout doen. Heerlijk! Voel het verschil van dag 1 met dag 10 en dag 32. Een van de dingen die je van jezelf mag vragen is: ACTIE! Doen! No excuses. Als er een verlangen is om iets te veranderen, zet de stap. Hoe klein ook. Je weet waar je het voor doet. Lange termijn denken = het hele jaar “een bikinibody”!

Dus de filmpjes blijven open staan op het THT-abonnementenkanaal. Wat anderen er ook van vinden als ze mij daar zien sporten in bikini. Nou en! Zoals ik al mee zing met ‘Hot in It’ van Tiësto & Charli XCX. Je moet weten dat zingen niet mijn ding is. Toch doe ik het (weer) en dit keer zong ik: “Ook al ben ik wit I look hot in it!” En daarom nu ook een full body bikinifoto bij deze blog. Wat een ander er ook van vind. Ik ben trots op dit “witte wijf”! Witte wieven van Drenthe: Alleen als de omstandigheden optimaal zijn, komen ze tevoorschijn. Ik shine nu en ik wil dit gevoel vasthouden. Het hele jaar door, zodat ik in het bikiniseizoen nog steeds kan shinen in bikini en niet alleen, omdat mijn benen licht lijken te geven. In mei heb ik de volgende THT-bikinichallenge staan. Er blijven altijd voldoende uitdagingen staan als het om ‘me bloot geven’ gaat… Doe jij ook mee?

Enkele reacties nav de THT-bikinichallenge in september:
“Hilde super bedankt voor de support, je inspirerende filmpjes en breinworkouts. Voor mijn gevoel zit ik weer strakker in mijn vel. Ik ben trots op mezelf”

“Hilde, dankjewel. Mooie challenge.”

“Ik vond het erg leuk om mee te doen. De breinworkouts geweldig!! Samen elkaar stimuleren!! Thnx Hilde!! Op naar de volgende uitdagingen!!”

“De beweegworkouts waren goed te doen, omdat ze zo kort waren. Nog even voor ik de deur uit ging toch nog even bewegen. Heerlijk.”

Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231