Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

LAAT DE HANDDOEKEN DIT KEER IN DE KAST LIGGEN

Ik wil iets. Ik doe het. Ik ga op mijn bek. Ik sta op. Ik zet een muziekje op: ‘Eat Sleep Rave Repeat’ van Fatboy Slim. Ik dans. Ik voel. Ik wil iets. Ik doe het. Ik mag weer vallen. Het kan ook zijn dat ik blijf staan.

Ik heb een geweldig (al zeg ik het zelf) nieuw online THT-traject bedacht: Thoughts Habits Tools. Gedachten Gewoontes Gereedschap/hulpmiddelen/manieren/oefeningen – ik koos voor de Engelse woorden, vanwege de THT-letters. Dat geeft mij meteen goeie energie. Dan weet ik dat het bij me past. Dat het klopt. Ik zag het helemaal zitten om dit traject 15 december te starten. Alleen… Ik was de enige… Niet zozeer dat het traject niet goed is bedacht. Integendeel, daar kreeg ik juist super leuke reacties op. Het was de datum. Weinig mensen zitten te wachten om in deze drukke maand december iets nieuws te starten. Kerst wordt nog even “een laatste uitspatting” en daarna… Goeie voornemens! Mijn “goeie voornemen”? Ga ik dan toch voor 1 januari? JA! Jij ook?

Herken jij “goeie voornemens” bij jezelf? Elk jaar wil je bijv. “wat” kilo’s kwijt. Verschillende diëten geprobeerd. Korte flow in die eerste weken van januari. Dit jaar ga je het echt anders doen. Dat soort gedachten en gevoelens. Wie weet heb je hier wel eens hulp bij gezocht en vind je dat je het nu wel alleen “moet” kunnen. Waarom? Vaak een grote frustratie en de reden om de handdoek weer in de ring te gooien. “Ik kan het toch niet”.

Laat de handdoeken dit keer in de kast liggen. Ik geloof dat je het wel kan. Veel geduld. Veel VALLEN zonder het woordje AF er meteen aan vast. Ik ben geen Wonderwoman. Ik tover er niet in een paar weken -10kg. af. Gelukkig niet! Af van die roofbouw op je lichaam. Je bent veel meer waard dan jezelf uit te hongeren en/of jezelf lekkere dingen te ontzeggen. De focus op de andere aspecten (gedachten/gewoontes) waardoor het afvallen een gevolg wordt. Dat maakt het duurzaam. Op naar januari 2024 zonder afval-voornemens, want je weet hoe het werkt. Je weet hoe om te gaan met “dips” en al die andere dingen die je voorgaande afvalpogingen dwarsboomden.

“Maar Hilde, ik weet alles al. Ik heb alle boeken in huis. Ik doe het ALLEEN niet.” Daar zit het verschil in. Je doet het niet ALLEEN! Je gaat een commitment met mij, de groep en vooral jezelf aan. Geen ruimte voor “struisvogelen” en/of wegduiken. Dát ga je met mij aan. Ik sta klaar voor die liefdevolle schop onder je kont. Je bent zelf waarschijnlijk een expert op het gebied van calorieën. Daar heb je mij niet bij nodig. Nee, het is juist die andere kant. Wat maakt dat je eet wat je eet? Welke momenten eet je? Wat zit er achter? Confronteren om te groeien in positieve zin. Ik zit er helemaal klaar voor. Het is een investering in jezelf, in tijd en geld. Het is het waard!

Dit THT-traject duurt 4 maanden. Dat wil niet zeggen dat je er dan bent. Ik kan van alles beloven, maar dat doe ik niet. Alles heeft tijd nodig. Niemand is gelijk. De een heeft genoeg aan die 4 maanden, een ander niet. Nou en! Daar gaat het niet om. Het gaat om de houdbaarheid van nieuwe gewoontes. Het gaat om het dealen met de gedachten die je iets anders willen laten doen of geloven dan jij echt wil. Want wat wil jij? Wat wil jij echt? Wat is het je waard? En kan je daarbij ongemak verdragen? Dit riedeltje is er eentje om over te schrijven. Deze gooi ik er nog al eens in. De kracht van de herhaling. Ik had van alles kunnen denken… “Ik stop, want er heeft zich niemand aangemeld. Dit traject is stom bedacht. Niemand zit op mij te wachten. Ik ben maar een theaterdocent die zich nu voordoet als coach. Er zijn al zo veel coaches” enzovoorts. Ik weet dat dit geen stom traject is! Ik weet dat ik een goeie coach ben! Ik heb veel ervaring opgedaan bij Skinnyminds. Ik zet mensen aan. Uit die comfortzone, geen standaard-oefeningen. Lachen en huilen. Het mag allemaal. Én ik heb me gespecialiseerd in ACT en ga daar volop mee door!

Dus ik luister in dit geval niet naar mijn brein! En jij? Zet woensdag 4 januari 20u THT-gesprek in je agenda. Meld je aan om te horen wat dit THT-traject inhoudt en besluit daarna of je er voor wilt gaan of niet. Geen verplichtingen! Dit traject is een waardevol cadeau! Ik wil waardevol zijn voor jou.

Aanmeldformulier Online THT gesprek met Hilde Tuijt

Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231