Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

RUIMTE

Theater stond uit voor mij. Theater THT bood even geen theaterdingen aan. Natuurlijk gaf ik mijn improvisatielessen en regisseerde ik stukken voor anderen. Voor mij was dat toen voldoende, tot het begon te kriebelen.

Geen ruimte. Wel dé ruimte. Geen ruimte in mijn hoofd. Wel dé ruimte, maar niet geschikt voor theater? Dat zat in mijn hoofd. Als ik theater aan wil bieden, moet de ruimte veilig zijn om te kunnen doen wat er in je op komt. Niet als theaterdocent bij elke schreeuw denken: “straks horen de buren het”…  Dus plannen voor mijn studio om te gaan isoleren op geluid. Mijn vriend en zijn vader stonden voor een uitdaging. Ze hadden al een knap staaltje werk laten zien bij het bouwen van de studio. Nu deel 2: isoleren + meer het “zwarte doos”-effect. Een zwarte doos betekent vlakke vloer theater waarbij de binnenkant zwart is geverfd. De uitdaging zat hem zeker weer in het aspect om de prijs zo laag mogelijk te houden. De vloer werd onbedoeld witter. De wanden werden zwart, behalve aan de kant van de ramen. Daar komen nog gordijnen. Mijn theaterruimte is er! Met grote dankbaarheid naar de studiomannen ben ik heel trots op hen en mezelf. Ik had het ook bij gedachten kunnen laten…

Je snapt, ik ben in de wolken. Ik heb enorm zin om mijn theaterblokken vorm te gaan geven. Geen standaard aanbod. Theateraspecten die ik te gek vind om te gaan doen met anderen. Mijn THT-theaterblokken starten na de zomer. Dus ik heb nog even tijd voor de invulling. Kan ik zo lang wachten? Zeker niet! Daarom bied ik zondag 2 juli de THT-theaterdag aan. Heerlijk de hele dag theater maken door middel van uitdagende spelvormen, teksten, samenspel, energie en fun. Zie het als een voorproefje. Wil je kennismaken met mij en/of theater? Meld je snel aan, want vol=vol. Iedereen (minimale leeftijd 16 jaar) kan meedoen met of zonder ervaring.

Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231