Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Mijn trots!
Over successen gesproken. Mijn motto van dit jaar: 'Niet perfect is ook oké'. De filmpjes zijn wellicht niet allemaal perfect. Anderen in beweging zetten met fun, energie en power - dat kan ik wel! Dus heb ik mijn droom verwezenlijkt en heb ik een THT – Train Heerlijk Thuis –  abonnementenkanaal.

Wil je bewegen en weet je niet zo goed weten wat? Ben je klaar met het eeuwige sponsoren van de sportschool? Voor je gevoel (te) weinig tijd om te bewegen? Geen discipline? Durf je buiten het standaard-aanbod te kijken? Ben je op zoek naar fun in thuistrainingen?
Lees meer... 

Maak van jezelf een prioriteit. Ik zet jou centraal. Ik daag je uit. Ik laat je voelen. Ik laat je werken. Ik durf te confronteren. Ik rem als je te hard wil. Ik speel in op wat jij nodig hebt op dat moment. Ik laat je in je waarde.

Je kan je op meerdere gebieden laten coachen. Alles gericht op de sterkere versie van de persoon die je nu al bent. Dat is het startpunt. Of het nu op gebied van afvallen is, je zelfvertrouwen een boost geven, sterk(er) worden in kracht en/of staan voor een groep mensen. Alles is mogelijk. 
Lees meer...

Hilde als coach – vanuit THT- en Skinnyminds-evaluaties:

 • Hilde is enthousiast en zij weet goed hoe je je valkuilen als je kracht in kan gaan zetten.
 • Hilde is super betrokken en geeft vertrouwen. Ze plaatst veel berichten in de groep en motiveert anderen dat ook te doen daardoor ontstaat er een actieve groep. Ze heeft mij persoonlijk vooral geholpen door 'simpele' handvaten te geven. Ik heb nu meer rust in mijn hoofd als het om eten gaat.
 • Haar humor en relativeringsvermogen. Zo fijn!
 • Zij pakt bepaalde thema’s op die wij zelf niet zien. Daardoor gaat zij op een persoonlijke manier nog verder de diepte in.
 • Ik ben erg blij jou te mogen treffen als coach.
 • Zij beweegt goed mee met wat er op dat moment speelt.
 • Haar enthousiasme, die is altijd fijn, en ze begrijpt wat een persoon doormaakt.
 • Een mooi mens! Lees meer...

ME TIME

Sterk worden door te delen 1:1 
Lekker in je vel, fysiek sterker, de juiste mindset en houding 
Meer power 
Regie pakken in eetgedrag 
Naar een ontspannen en relaxte relatie met eten zonder “dieetdenken”
Zelfbeeld
Lees meer...

FIRE ON INSTEAD OF BURN OUT!

vitaliteit & preventie
energie, kracht en uithoudingsvermogen 
samen sterk (teambuilding) & individueel sterk (grenzen leren kennen en durven aangeven)

Leuk als kerstpakket om het nieuwe jaar goed te beginnen! Of uitgebreid “teamuitje”. Na deze THT-powerboost zijn goeie voornemens niet meer nodig. 

Hoe leuk is het om met een enthousiaste trainer samen te gaan trainen en inzetten op het stuk fun? 
Lees meer... 

Eerst een uur zweten en daarna gezellig kletsen onder genot van Tea en Hapjes verzorgt door mijn moeder. Moeder-dochter samen in onze kracht.

Dit live-event start met een THT-workout van een uur onder begeleiding van een enthousiaste trainer die verschillende lagen aangeeft in oefeningen. Zij daagt uit tot het gaatje te gaan, remt af waar nodig en verliest niet de intensiviteit door de gezelligheid. Er mag gelachen worden. Hé, is meteen een goeie buikspieroefening.

Feestjes, etentjes en zeker High Tea’s werpen altijd een beetje een zwaar gevoel op je brein…


Lees meer... 

Niet gewoon klikken voor het perfecte plaatje. In een ontspannen setting "schieten" wat ik zie. Ik volg mijn gevoel, niet de standaard.

Jij in je eigen kracht zichtbaar of samen met anderen. Ik zet de mens op de foto met de intentie die gewenst is. Dus ik kan alle kanten op. Fotoshoots met familie, vriendinnen of alleen, maar ook kinderfeestjes met verkleedpartij en al. In gezellige en/of zakelijke setting? Alles is mogelijk. Je krijgt alle foto's die we maken, dus niet maar een select deel. 
Lees meer... 

Ontdek de kleuren die jou het meest tot je recht laten komen
Overzicht en rust creëren in je garderobe
Shoppen krijgt een totaal nieuwe dimensie

We gaan technisch kijken wat kleuren bij jou doen. Wat gebeurt er met huid, haar, ogen, vorm van je gezicht in relatie tot de kleurenkragen die ik gebruik. Pure eyeopeners als je ziet wat kleuren met jou doen. We kijken natuurlijk ook naar het persoonlijke aspect. Hoe kan jij kleur het beste in gaan zetten? 
Lees meer... 

Theater dat raakt!

Theater met diepgang en vaak een eigen vorm van bewegingstheater. Ik schrijf eigen stukken met thema’s uit mijn eigen leven, onderwerpen uit de wereld om mij heen of de grote buitenwereld.

De enige vaste kracht ben ik. Er kunnen steeds wisselende spelers of samenstellingen zijn. In wezen zou iedereen mee kunnen spelen in mijn stukken.

Op dit moment staat het theater van Theater THT zelf een beetje stil. Dat wil niet zeggen dat ik stil zit als theatermaker. Zeker niet. In oktober spelen er 2 theaterproducties waarbij ik de regie heb. Daarnaast geef ik improvisatielessen aan beginners en gevorderden. Dus genoeg drama in mijn leven. 
Lees meer... 

Geef jezelf of een ander THT cadeau 

De THT-cadeaubon

Alles is mogelijk om als THT-cadeaubon weg te geven. De THT-datum is onbeperkt.

De THT-fotoshoot en de THT in KLEUR en GARDEROBE zijn in hun geheel weg te geven als cadeaubon. Daarnaast bied ik THT-cadeaubonnen met bedragen aan, zelf te bepalen waarvoor in te zetten. Dit kan voor bijv. de verschillende THT-challenges of THT-trajecten. 
Lees meer... 

Nieuwsbrief

contact

 • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
 • + 31 6 44 25 27 99
 • KvK: 69416567
 • BTW: NL002155119B25
 • IBAN: NL26RABO0146843231