Tuijt Hilde Tuijt

Op de toon van “Bond James Bond”.

Ik ben in 2002 afgestudeerd aan de opleiding Docent Drama op de NHL. Ik ben nog steeds werkzaam als theaterdocent. Dit doe ik met veel enthousiasme, hart voor de leerlingen en mijn eigen unieke stijl.

Naast theaterdocent ben ik ook personal trainer. Ik werk met pubers en volwassenen. Mijn uitgangspunten: door op je bek te gaan, beter te worden in wat je doet. Durf fouten te maken, want dan groei je. Ga het aan met grote lol, daag jezelf uit en durf te reflecteren. Ik vind het belangrijk dat de mensen die met mij werken, meer beleven dan alleen maar een uurtje "toneel" of "gedrilld" worden.

Ik hou van hardlopen. Hardlopen is mijn uitlaatklep, mijn inspiratietijd en mijn ME-TIME. In het jaar dat ik aan het trainen was voor mijn eerste marathon, viel ik met de fiets door de gladheid. Gevolg: een halfjaar op krukken lopen. Na de eerste ellende van frustraties en slachtoffer zijn van deze val, durfde ik verder te gaan kijken. Stil staan geeft vooruitgang. Eerst diep gaan, om daarna tot het inzicht te komen dat ik meer wil. Wat wil ik? Waar word ik blij en gelukkig van? Dat was 2018 en in 2019 liep ik de marathon van Rotterdam. Die 42KM waren zó veel meer dan alleen maar die 42KM's! Ik kon de wereld aan. Dus groeien met mijn eigen bedrijf.

Theater THT wordt meer dan theater alleen. Ik wil meer!

THT staat voor veel dingen:

  • THT - Tuijt Hilde Tuijt (á la Bond James Bond) = initiatiefnemer
  • THT - Tenminste Houdbaar Tot = wisselende spelers, ieder stuk met nieuwe spelers en/of nieuwe samenstellingen
  • THT - Toont HART Theater! = (bewegings)theaterregisseur (theater met een lach en een traan)
  • THT - Typt Hilde’s Teksten = (tekst)schrijver (op maat o.a. groep 8 musicals)
  • THT - Treasure Human Times = fotograaf
  • THT - Tuijt Huwt Tweetallen = trouwambtenaar
  • THT - Train Heerlijk Thuis = Fysieke workout  eventueel icm garderobe-workout en/of fotoshoot in de kracht van jezelf gaan staan.
  • THT - Train Happy Topgewicht = THT-halfjaar-traject icm Train Heerlijk Thuis (wat is jouw happy topgewicht?)


Ik wil vrouwen ondersteunen in het fysiek sterker worden, geloven in zichzelf en afvallen zonder dieet. Waarom? Omdat ik té veel vrouwen hoor dat ze een sportschoolabonnement hebben, maar niet gaan. Wel willen sporten, maar niet weten hoe en wanneer in hun drukke bestaan. Omdat ik té veel vrouwen hoor over die eeuwige strijd met hun gewicht. Wel willen afvallen, maar daar niet alles voor willen laten staan. Het jojoën willen stoppen, maar hoe? Door de juiste keuzes en mindset kan dat, daar geloof ik in. Dat gaat niet zo snel als een (crash)dieet, maar dat is ook niet het idee. Langzaam groeien om er sterker uit te komen. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Het kan gewoon thuis zonder de deur uit te moeten.

Ik voelde een verlangen, een doel om iets te betekenen voor anderen. En vooral de 'fun' daarbij in te zetten. Het niet zo "zwaar" maken. Juist niet. Ik hoor vaak van spelers, leerlingen en anderen waarmee ik werk dat ik een bepaald enthousiasme heb, waardoor ze dingen doen die ze niet hadden verwacht. Een creatief brein met bijzondere vondsten om inzichten te versterken. Mensen worden blij van mijn enthousiasme. Dat gaf mij vertrouwen om te gaan doen wat ik wou - mijn hart volgen.

Tot slot: Ik woon in Assen met mijn vriend en ben moeder van 2 jongens. Ik hou van chocola, taart en shoppen! Ik probeer overal het positieve van in te blijven zien, ook al maakt mij dat in deze tijd soms wat naïef. Zoals mijn eigen uitgangspunten: ik ben nogal vaak op mijn bek gegaan, maar ik laat het er niet bij zitten. 
I CAN DO IT! 

Wil je meer weten over mij? Neem dan contact met me op of lees mijn blogs.

Informatie aanvragen Vrijblijvend

contact