Ervaringsverhaal Ellen

Ellen (35) 

Afgelopen maand had ik mijn laatste coachgesprek met die geweldig topper van een coach Hilde Tuijt. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar.

Samen met Hilde zochten we met humor naar oplossingen en ik ging weer van 'moeten' naar 'moed' naar de juiste 'mood' zoals Hilde dat zo mooi omschrijft. Mild zijn voor mezelf en weten dat ik altijd weer regie kan pakken, op ieder moment, zijn denk ik de belangrijkste dingen die ik heb geleerd.

Telkens net even die andere, positieve kijk op zaken, heel erg fijn! Als er iets is dat Hilde me de afgelopen tijd heeft geleerd, is dat het wel; positief naar mezelf kijken en naar de situatie. De draken in mijn bus zijn niet alleen maar slecht; ze willen me iets vertellen. Het is aan mij om op zoek te gaan naar andere oplossingen dan eten. Maar ook; bewust kiezen. Iets wél op eten is ook een keuze. Néém die keuze dan en geniet er van!  Dit kwam ook regelmatig terug in mijn zoektocht naar 'balans in het weekend'; bewust genieten van dat beetje extra, maar het daar dan ook bij laten.

Ik ben er nog niet, maar ik heb echt het vertrouwen dat het me gaat lukken om onder die 70 kg te duiken! En ondertussen heb ik maar mooi een heleboel nieuwe 'habitloopjes' eigen gemaakt. Vanochtend had ik bijvoorbeeld echt (maar dan ook echt!) geen zin om hard te lopen. Maar ik had mijn hardloopkleding klaargelegd en direct aangetrokken. Nu toch weer 10 km 'in de benen'! Nooit gedacht dat ik dat ooit zou kunnen!

Mijn focus gaat de komende tijd liggen op het 'kruimelen'. De laatst puntjes op de 'i' zetten. Maar ik heb geleerd hoe ik dat kan doen. Het gaat goedkomen! Nogmaals enorm bedankt Hilde! 

contact