Ervaringsverhaal Suzanne

Suzanne (41)
“Mijn THT-halfjaar-traject zit er bijna op. Wat voel ik mij goed. Ik heb meer energie gekregen en ben slanker geworden. Ik ben in het half jaar 10 kilo afgevallen. Dat was niet eens mijn doel. Mijn doel was me energieker voelen en meer rust in mijn hoofd. De trainingen zijn erg veelzijdig, alle groepen komen aan bod. Tijdens deze coronatijd ging het wekelijkse sport uurtje gewoon door maar dan online. Anders leren kijken en omgaan met voeding is ook een onderdeel van het traject.

Je krijgt wekelijks opdrachten waardoor je andere inzichten krijgt in bewegen, voeding, maar ook jezelf. We delen veel in de groepsapp. Dit is een onderdeel van het traject wat voor mij stimulerend werkt. Tijdens de 1:1 gesprekken hebben we het over hoe het gaat, wat ik lastig vind en waar ik tegen aan loop. Soms gaan we dieper op een onderwerp in.

Hilde is een erg fijne coach. Ze is erg stimulerend. Ze doet haar werk met veel passie, enthousiasme, energie en vooral veel humor. Ik voel me altijd energiek als ik samen met Hilde heb gesport. Ik kan dit fijne traject zeker aanbevelen. Iedereen die wil sporten, maar de deur er niet voor uit wil. Ik had in januari niet gedacht dat ik met zo veel plezier train en dat ik de discipline heb om dit vol te houden. Ik heb vertrouwen in mezelf dat ik door blijf gaan en ik pak nog een deel van het vervolgtraject om mentaal nog iets sterker te worden.”

contact