Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Het THT-abonnement & (online) THT-events

Mijn trots! Over successen gesproken. Mijn motto van dit jaar: 'Niet perfect is ook oké'. De filmpjes zijn wellicht niet allemaal perfect. Anderen in beweging zetten met fun, energie en power - dat kan ik wel! Dus heb ik mijn droom verwezenlijkt en heb ik een THT – Train Heerlijk Thuis –  abonnementenkanaal.

“Zo, wat heb jij een tijd en energie in de THT-challenge gestopt zeg... Super gaaf! De energie spat van het scherm en ik merk dat ik vrolijk word zodra ik je filmpjes start. Daarnaast vind ik het heel knap hoe je zoveel verschillende oefeningen bedenkt.”
“Hahahaa ik ben gestopt omdat ik zo moest lachen. Holymoly. Wat een energie heb je!”
“Door jouw video's heb ik echt meer fun in het thuis sporten!”
“Ik vond het zoooo fijn in de corona lockdown en winter elke dag een vrolijk beweegmomentje te doen....”
“Planken is een blijvertje. Steppen misschien ook. Zo makkelijk tussen de bedrijven door!”
Wil je bewegen en weet je niet zo goed weten wat? Ben je klaar met het eeuwige sponsoren van de sportschool? Voor je gevoel (te) weinig tijd om te bewegen? Geen discipline? Durf je buiten het standaard-aanbod te kijken? Ben je op zoek naar fun in thuistrainingen? …

Ik ben absoluut geen standaard-thuistrainkanaal. Het gaat mij er om dat je jezelf sponsort 💖
Eenmaal aangemeld, mag je mij persoonlijk inzetten. Blijf niet te lang hangen in waar zal ik mee beginnen - begin "gewoon". Iets is meer dan niets. Er staan tal van workouts op met een variatie aan oefeningen en tijdsduur om "samen met mij" online te doen vanuit je eigen huiskamer op jouw gewenste tijdstip. Voldoende mogelijkheden. Kan je jezelf op ieder moment lekker in beweging zetten. Vind je het lastig om je zelf “aan te zetten”? Zet mij in! Als je bijv. een bestaande challenge aan gaat – laat mij je dan af en toe een boost geven en stuur vinkjes terug. Complimenten krijgen is altijd fijn! Je hoeft het niet alleen te doen. Het kost niets extra’s, en je haalt er alles uit!

Naast korte, lange workouts en beweegchallenges om fysiek sterk(er) te worden, vind je ook ingesproken oefeningen om je mind te trainen.

Lid zijn van het THT-abonnementenkanaal heeft vele voordelen. Je doet automatisch mee aan de THT-challenge(s) die er op dat moment zijn! Én de online THT-events in de maanden dat jij lid bent. Heb je een keer een online THT-event gemist? Meestal maak ik er ook nog een opname van, zodat je het op een ander moment kan inhalen of herhalen. Deze vind je bij lange workouts.

Meld je aan en zit geen dag meer zonder inspiratie. Het kanaal zal zich blijven vullen met filmpjes. Ik sta open voor verzoekjes. Dus wil jij meer met bijv. je hoelahoep en/of springtouw? Of vind jij luchtboksen fantastisch? Misschien heb je zelfs thuis een bokszak die staat te verstoffen? Het kan allemaal! Just let me know.

Ik hoop dat je enthousiast bent en gaat bewegen met mij. Ik geef je graag energie vanaf het scherm! 

Het THT-abonnement

  • THT-Jaarabonnement (incl. alle THT-challenges + online THT-events): €179,95* = €14,99 p/maand
  • THT-Halfjaarabonnement (incl. de THT-challenges + online THT-events): €113,95* = €18,99 p/maand
  • THT-3mnd-abonnement (incl. de THT-challenges + online THT-events): €68,99* = €22,99 p/maand
  • Wil je het 1 maand uitproberen? Kies een THT-challenge en maak automatisch gebruik van het THT-abonnementenkanaal.

(online) THT-events

Een uur knallen vanuit je eigen huiskamer samen met anderen. Lekker zweten op toffe muziek, zodat je de rest van de dag op goeie energie door gaat. Of lekker na een dag werken even samen aan de bak om dat lijf in beweging te zetten. Nieuwe energie zo midden in de week. Dat is een strak plan! Iets om elke maand naar uit te kijken. Oefeningen die je gemakkelijk tussendoor kan herhalen. Merken dat je steeds een stapje verder kan.

Voor het jaar 2023 staan er online THT-events gepland op verschillende momenten in het jaar. Hou de homepage in de gaten wanneer deze online THT-events zijn of meld je aan voor de nieuwsbrief.

NIEUW! Bij ieder THT-abonnement, doe je automatisch mee met de online THT-events. Wil je geen THT-abonnement en wel mee doen met een online THT-event? Dan betaal je per keer €5,95* om mee te doen. Live THT-events hebben andere prijzen. Deze variëren door het aanbod.

Aanmelden THT-abonnement

* Alle prijzen zijn exclusief BTW (9%)

Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231