Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

THT Bikinichallenge

THT-bikinichallenge = een 30 dagen challenge

De maand september staat in teken van de THT-bikinichallenge.

“Get fit for life, not just for the summer”

Lekker in je vel ook na de zomer. Juist na de zomer. Kijk eens terug: hoe liep jij in je bikini of badpak rond?

Liep jij te shinen of liep je vooral rond met gedachten die er zelf heel veel van vonden dat jij daar zo rond liep?

In deze THT-challenge ga je aan de bak met saboterende, harde gedachten (intern sterker worden) en met krachtoefeningen om je bikinilijf een opfriscursus te geven. Alles om jou sterker te maken in je lijf en je zijn. Naast kracht zullen wij ons ook richten op liever zijn voor jezelf. Je hoeft niet slank en strak te zijn om een bikinibody te hebben. Iedere body is een bikinibody. Het enige wat je hoeft te doen, is er eentje aan te trekken.

Je doet deze THT-bikinichallenge in september én je doet automatisch mee in mei volgend jaar voor jouw herhaling van deze THT-bikinichallenge. De kracht van de herhaling. Zo loop je ook in de zomer te shinen in je bikini als jij op het strand, bij het zwembad of waar dan ook loopt. Dat is toch een heerlijk vooruitzicht!

Meld je aan voor de THT-bikinichallenge twv. €42,95* en je krijg hem dus 2x (september 2022 & mei 2023). Wat krijg je naast de opdrachten en oefeningen? Je komt in een Whatsapp-groep met gelijkgestemden. Samen sterk. Er komt ook een online groepsgesprek. Je mag mee doen aan de THT-events op de 2de woensdag en de laatste zondag van september. Daarnaast ben je automatisch lid van het THT-abonnementenkanaal in beide maanden. Mocht je op dit moment lid zijn van het THT-abonnementenkanaal dan krijg je deze THT-bikinichallenge helemaal gratis enkel voor de maand september 2022. Mocht je in mei 2023 ook lid zijn, is het natuurlijk weer all inclusive.

Aanmeldformulier THT Bikinichallenge

* Alle prijzen zijn exclusief BTW (9%)

Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231