Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

THT Traploopchallenge

THT-traploopchallenge = een 28 dagen challenge

Je kan deze challenge op ieder gewenst moment starten.

Niet meer kapot en/of buiten adem de trap op. Niet meer automatisch kiezen voor de lift.

Je gaat 28 dagen bewust traplopen. Dus het naar boven brengen van bijv. de was telt niet.

Op dag 1 loop je 1x de trap op en neer. Op dag 2 doe je dat 2 keer etc. Zo ga je op dag 28, 28 keer achter elkaar de trap op en af. Dit is geen tempo-training! Neem je tijd. Deze THT-challenge gaat vooral om het traplopen. Voel de effectiviteit van het bewust de trap op en af gaan. Geniet van het opbouwen en het verschil dat je gaat merken in je conditie en uithoudingsvermogen.

Elke dag rond 7u moedig ik aan via Whatsapp en geef ik je een boost om die traploopdag aan te gaan met eventuele frisse tegenzin. Je hoeft in principe niet meer te doen dan ✅ sturen als je het gedaan hebt. Ik ben jouw stok achter de deur. Je staat er niet alleen voor. Je mag meer delen. Wie weet roep je aan het einde wel: "ik ga tot de 30!

Overtuigd om mee te doen aan deze leuke en effectieve THT-traploopchallenge? Oké, dan "zie" ik jullie bij de trap 😅 Ik zeg “jullie”, omdat dit een super leuke THT-challenge is om met meer mensen te doen. Denk aan: collega’s, vrienden, familie, (voetbal)team … Een beetje competitie-gevoel stimuleert elkaar om door te blijven gaan. Je betaalt 1 prijs. Het maakt niet uit met hoeveel mensen jullie mee gaan doen.

Een simpele manier om meer te bewegen in het dagelijks leven en tijdens werk? Traplopen. Dankzij de intensiteit en de benodigde spierkracht, draagt traplopen flink bij aan het halen van de beweegrichtlijnen. Ook vermindert traplopen de negatieve gezondheidseffecten van veel zitten – zoals tijdens het werk. Het stimuleren om te blijven traplopen ook na deze THT-challenge heeft een positief effect op fitheid, gewicht en bloeddruk.

Meld je nu aan en ga deze 28 dagen THT-traploopchallenge aan voor €19,95*.
Je krijgt bij deze THT-traploopchallenge een maand lidmaatschap van het THT-abonnementenkanaal cadeau voor iedere traploper uit jullie groep.

Aanmeldformulier THT Traploop challenge

* Alle prijzen zijn exclusief BTW (9%)

Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231