Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

THT Plankchallenge

THT-plankchallenge = een 31 dagen challenge + 2 extra weken

Je kan deze challenge op ieder gewenst moment starten.

Planken, I love it!!
We starten met eenvoudigweg leren planken. Dan bied ik je steeds meer verschillende variaties aan om je te blijven uitdagen, waardoor je de lol ervaart in planken. Ik hoop dat ik dat bij jou teweeg breng.

Begin met plankchallenge 1. Ervaar je dat je het kan. Ga naar plankchallenge 2. Ben je nog niet toe aan de volgende stap? Blijf dan nog wat langer bij plankchallenge 1. Ga nog niet vooruit. Focus eerst op techniek. Zo bouw je op en uit. En dat is waar je naar toe wil. Kleine stapjes. Geef jezelf de tijd om te leren en te ervaren hoe leuk planken is. Ik geef je in ieder geval de tijd, want je krijgt 2 weken extra om alle 31 challengedagen uit te voeren.

Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik sta elke dag tot je beschikking voor vragen en/of om je aan te moedigen als je dit nodig hebt. Ik ben met liefde jouw stok achter de deur.

Als je de plank goed uitvoert, train je bijna je hele lichaam. Je traint je buikspieren, rug, bekken en billen én je zet ook je bovenbenen, armen en schouders aan het werk. De plank is daarom een favoriet bij heel wat mensen die hun lichaam willen verstevigen.

Meld je nu aan en ga deze 31 dagen THT-plankchallenge (+ 2 extra weken) aan voor €19,95*.

Aanmeldformulier THT Plankchallenge

* Alle prijzen zijn exclusief BTW (9%)

Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231