Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

THT Seizoenschallenges

THT-december-challenge = 31 dagen / THT-januari-challenge = 31 dagen
Voor velen is december de maand vol verleidingen, drukte en vervlogen tijden. Verleidingen van chocoladeletters, kruidnoten tot kerstdiners en de oliebollentijd. Drukte door het gevoel geleefd te worden. Er moet zo veel. Vliegende tijd met weinig tijd om te doen wat je zou willen doen. Vervlogen tijden, omdat er steeds gedachten opduiken van “had ik maar…” of “weer niet”. En dan in januari massaal de sportschool opzoeken of goeie voornemens maken.

Herkenbaar?

Dus sponsor jezelf en ga met een dosis FUN en Theater THT deze uitdaging aan. Dit is een commitment wat je met jezelf aangaat. Ga de strijd aan met je brein dat er alles aan gaat doen om je tegen te houden. “Wat moet dat ineens al die beweging”, schreeuwt het. “Wat?? Lach je terwijl je traint?” Ga deze strijd met je mind aan. Voel hoe het kan zijn als je elke dag een beetje doet. Het hoeft niet altijd veel te zijn om toch sterk(er) te worden.

Los zijn deze challenges €14,95*. Kies je voor beide challenges dan betaal je €24,95*

THT-zomerchallenge = 6 weken zomervakantie (Noord)
Kleine stapjes naar grote successen met FUN.
Elke dag een "boost"-berichtje van mij om jou "aan te zetten" om je beweging van die dag te pakken. Het enige wat je hoeft te doen is een vinkje sturen. Korte workouts hebben ook effect. 

Het is natuurlijk vakantie, dus ik snap dat het niet alle dagen uit komt. Helemaal oké.
Je doet het voor jezelf. Waarom doe ik het dan? Ik weet dat vinkjes versturen nu eenmaal kan werken om dat stapje wel te zetten om het wel te doen. Om beweegminuten te pakken.
Komt het een dag niet uit of heb je al voldoende beweging: top! Voel je alleen aangesproken als je hangt en denkt: "eigenlijk zou ik nog even een korte workout moeten doen..." De kunst van het loslaten. Wanneer voel ik me wel en wanneer voel ik me niet aangesproken?

Je zit samen met anderen in een Whatsapp-groep. Haal uit de zomer wat er uit te halen valt. Je bent niets verplicht. Je doet het voor jezelf. Doe het alleen of met je hele bbq-gezelschap. Het kan allemaal. Deel alleen ✅ of deel verhalen en foto's. Het mag allemaal. Het is geen competitie. Moedig elkaar juist aan. Er is voor ieder wat wils. Beweeg binnen je eigen mogelijkheden. Laat je inspireren. Daar gaat het om!

Let's have some fun together this summer! ☀️

Kies voor de THT-zomerchallenge en je bent automatisch lid van het THT-abonnementenkanaal in de zomermaanden juli en augustus voor slechts €19,95*

Aanmeldformulier THT Seizoenschallenges

* Alle prijzen zijn exclusief BTW (9%)

Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231