Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

THT Winterchallenge

THT-december-challenge = 31 dagen / THT-januari-challenge = 31 dagen
Voor velen is december de maand vol verleidingen, drukte en vervlogen tijden. Verleidingen van chocoladeletters, kruidnoten tot kerstdiners en de oliebollentijd. Drukte door het gevoel geleefd te worden. Er moet zo veel. Vliegende tijd met weinig tijd om te doen wat je zou willen doen. Vervlogen tijden, omdat er steeds gedachten opduiken van “had ik maar…” of “weer niet”. En dan in januari massaal de sportschool opzoeken of goeie voornemens maken.

Herkenbaar?

Dus sponsor jezelf en ga met een dosis FUN en Theater THT deze uitdaging aan. Dit is een commitment wat je met jezelf aangaat. Ga de strijd aan met je brein dat er alles aan gaat doen om je tegen te houden. “Wat moet dat ineens al die beweging”, schreeuwt het. “Wat?? Lach je terwijl je traint?” "Ah, nog een paar pepernoten, kan wel, straks in januari..." Ga deze strijd met je mind aan. Voel hoe het kan zijn als je elke dag een beetje doet. Het hoeft niet altijd veel te zijn om toch sterk(er) te worden.

Vanuit mijn ACT-opleiding ben ik nog meer in dat brein gedoken. Dus breinworkouts en de beweegworkouts staan klaar om jou aan te zetten en te inspireren. Laat december een maand zijn om te genieten en januari een start van een nieuw jaar waarin jij jezelf op nummer 1 zet!

Los zijn deze challenges €19,95*. Kies je voor beide challenges dan betaal je €34,95*
Heb je een THT-abonnementenkanaal lidmaatschap, dan mag je gratis meedoen aan deze challenges. Meld je wel even bij me aan dat je mee wil doen.

Aanmeldformulier THT Winterchallenge

* Alle prijzen zijn exclusief BTW (9%)

Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231