Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

THT-partychallenge

THT-partychallenge = een 30 dagen challenge

Naar aanleiding van een mooi gesprek over lijfgevechten en standje ‘dieet’ bedacht ik de THT-partychallenge. "Op vakantie ga ik helemaal los, de rest van het jaar knaag ik op worteltjes tijdens de lunch". "Verjaardagen? Liever niet!" Deze zinnen bleven maar in mijn hoofd zitten. Het kan én vooral het mag anders! De dieetbrillen mogen af!

Feestjes, vakanties, etentjes horen bij het leven. Gelukkig wel! Herken je deze momenten vooral als eet- & drinkfestijnen? "What the hell, 't is nu vakantie." "t is nu toch al verloren." "Maandag begin ik echt...". Waarmee begin je dan maandag? Kan je een zak pepernoten of chips, een pak koekjes en/of die reep chocola niet weg leggen? Moet de fles wijn leeg? “Dat haal ik niet in huis, want dat moet op!” Dat is toch zonde? Stap uit deze dieetmodus. Haal eten van het voetstuk en zet jezelf er op! Op naar een ontspannen relatie met eten. Samen met mij.

De THT-partychallenge start 1 november om daarna lekker de december "feestmaand" in te gaan. Niet langer op zien tegen december. Geen voornemens meer nodig voor het nieuwe jaar. Je gaat een aanzet maken naar een nieuwe mindset door de dagelijkse THT-breinworkouts die ik aanbied. Samen met anderen delen van lastige momenten om steeds een stapje sterker te worden. Je hoeft het niet alleen te doen. We sluiten deze challenge af met een online groepsgesprek-“party”!

Laten we in november de voorbereidingen treffen dat je ook daadwerkelijk een feestje kan maken van december! Meld je aan voor de THT-partychallenge twv. €19,95*. Elke ochtend voor 7.00u een opdracht om je brein uit te dagen en aan het einde van deze challenge een online groepsgesprek. Ook ben je automatisch lid van het THT-abonnementenkanaal in deze maand. Mocht je op dit moment lid zijn van het THT-abonnementenkanaal dan krijg je deze THT-partychallenge gratis. Meld je dan wel even aan, dan weet ik dat je mee wilt doen.

Aanmeldformulier THT Partychallenge

* Alle prijzen zijn exclusief BTW (9%)

Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231