THT op MAAT - 3 of 6 maanden traject

ME TIME
Sterk worden door te delen 1:1
Lekker in je vel, fysiek sterker, de juiste mindset en houding
Meer power
Regie pakken in eetgedrag
Naar een ontspannen en relaxte relatie met eten zonder “dieetdenken”
Zelfbeeld

We zullen door middel van 1:1 coachgesprekken jouw ervaringen van de afgelopen maand bespreken. Na ons intakegesprek en onze coachgesprekken krijg jij steeds een opdracht waar je die maand mee aan de slag wilt/gaat. Denk aan dag-, beweeg- en afvaldoelen. Kritisch kijken wat je doet en waar nog een zo concreet mogelijke stap naar verandering kan plaatsvinden.

Het kan ook zijn dat je kiest voor weekopdrachten. Dit houdt in dat je op een vaste dag in de week een mail krijgt met opdrachten. Deze ga je via whatsapp of mail met mij delen. Tijdens onze 1:1 gesprekken die maandelijks plaatsvinden, kunnen we de diepgang van deze opdrachten aangaan of andere dingen aangaan.

Het doorbreken van een vast patroon naar een nieuw dagritueel. Elke dag vol energie en zelfvertrouwen door een work-out op je favoriete muziek en dat in uiteindelijk slechts 7 minuten per dag.  De lange work-out van een uur is lekker zweten. Dit houdt in dat we 3x per maand samen een uur (online) gaan sporten waarbij alle spiergroepen aan bod komen. In plaats van (online) sporten bied ik ook wandelsessies aan.

De garderobe-workout zorgt voor een opgeruimde, overzichtelijke kledingkast met wellicht nieuwe setjes van kleren die je al had. Tot slot de fotoshoot is de absolute afsluiter om jezelf te mogen zijn: het mooie stralende middelpunt in een ontspannen sfeer. Jij in jouw kracht!

Deze onderdelen zijn los te boeken of als totaal-pakket.

Informatie aanvragen Vrijblijvend

contact