THT Personal Coaching

Super leuk dat je je wellicht door mij wilt laten coachen. Maak van jezelf een prioriteit. Ik zet jou centraal. Ik daag je uit. Ik laat je voelen. Ik laat je werken. Ik durf te confronteren. Ik speel in op wat jij nodig hebt op dat moment. Ik laat je in je waarde.

"Nou dat was een geweldig coachgesprek! Tranen gelaten, eerst van emoties daarna van de pret." Coachee

Je kan je op meerdere gebieden laten coachen. Alles gericht op de sterkere versie van de persoon die je nu al bent. Dat is het startpunt. Of het nu op gebied van afvallen is, je zelfvertrouwen een boost geven of sterk staan voor de klas of een groep mensen.

Herken jij je bijv. in deze uitspraak: “Als ik zoveel kg kwijt ben, dan kan ik eindelijk weer genieten”? We gaan niet wachten tot de gewenste kilo’s er af zijn. We starten meteen met genieten. Dat ben jij waard! We zetten in op regie pakken op eetgedrag, keuzes maken, lange en korte termijn, vallen en weer opstaan met als gevolg dat je kilo’s kwijt raakt. Dat gaat niet snel, maar dat is wel duurzaam. Pleeg niet langer roofbouw op je lijf door te “crashen”, want dan verandert er niets in je brein. Levenslange verandering begint bij je mindset. 

THT – PERSONAL COACHING

  • 1x per maand maandopdracht per mail + 6x 1:1 coachgesprekken twv. €345-*
  • 6x coachgesprekken zonder maandmails twv. €210,- *
  • losse coachgesprekken twv. €37,50,-
* A en B een halfjaarpakket.
* B kan ook als jaarpakket, dan krijg je 1x in de 2 maanden een coachgesprek.

Ik heb deze 3 mogelijkheden voor je met leuke extra’s om er los bij te bestellen. Er kan in termijnen worden betaald. Kies je voor een halfjaar THT – PERSONAL COACHING (A of B), dan hebben we geregeld (kort) contact via Whatsapp of mail (hangt van jouw voorkeur af). Op deze manier kan ik betrokken blijven bij je THT-avontuur.


Informatie aanvragen Vrijblijvend

contact