THT Personal Training
"Ik heb eindelijk iets gevonden wat bij me past. En een trainer die me op een subtiele manier mijn eigen grenzen laat verleggen. Niet meteen volle bak, zoals me vaak is overkomen. Op een rustige manier een stapje verder." Coachee

Super leuk dat je (wellicht) met mij wilt trainen. De trainingen zijn een uur. We zetten het hele lijf aan het werk: conditie en kracht. We doen dit op jouw eigen favoriete muziek. Het uur vliegt voorbij. Sterk worden door de kracht van de herhaling. Behoefte aan variatie? Het kan allemaal. Trainen met mij is gezellig. Samen lachen en kletsen zonder de intensiteit van de training te missen. Kleine stapjes naar grote successen! It’s all about the fun!

Ik heb een heel aantal mogelijkheden voor je. Er zijn ook mooie THT-trajecten met meer dan alleen trainen. Wil je hier meer info over? Just let me know. En natuurlijk het THT-abonnementenkanaal! Kan je jezelf op ieder moment lekker in beweging zetten. Er staan korte en langere workouts op met lekkere muziek.

THT – PERSONAL TRAINEN

  • 1 jaar: 3x per maand (online) trainen (1 uur) twv. €810,-*
  • 1⁄2 jaar: 3x per maand (online) trainen (1 uur) twv. €450,-*
  • 3 maanden: 3x per maand (online) trainen (1 uur) twv. €247,50*
  • losse (online) trainingen te boeken per keer €32,50
  • de THT-strippenkaart: 10x een training in te boeken in een 1⁄2 jaar twv. €300,-*
* Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Mocht je een keer extra of standaard 4x in de maand willen trainen, dan kan dit voor het bedrag waarvoor je gaat trainen (afhankelijk van keuze A, B of C). Waarom bied ik het niet meteen 4x per maand aan? Puur kwestie van mindset!

Omdat ik weet hoe lastig het is om altijd elke week te kunnen. Afzeggen doet iets met je mind in negatieve zin. Dit kan gevoel van falen, frustratie, sponsoren en démotivatie geven. Een keer extra inzetten geeft een boost. Ik wil dat je jezelf op een positieve manier sponsort.

Informatie aanvragen Vrijblijvend

contact