Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

THT – Trainen& High Tea

Eerst een uur zweten en daarna gezellig kletsen onder genot van Tea en Hapjes verzorgt door mijn moeder. Moeder-dochter samen in onze kracht.

Dit live-event start met een THT-workout van een uur onder begeleiding van een enthousiaste trainer die verschillende lagen aangeeft in oefeningen. Zij daagt uit tot het gaatje te gaan, remt af waar nodig en verliest niet de intensiviteit door de gezelligheid. Er mag gelachen worden. Hé, is meteen een goeie buikspieroefening.

Feestjes, etentjes en zeker High Tea’s werpen altijd een beetje een zwaar gevoel op je brein…
Dan heb je nog niets gegeten en toch voel je je al zwaar. Gedachten “hoe ga ik dit aan?” of “dan mag ik morgen wel op dieet”. “Nu laat ik alles varen, want is nu toch al verpest…” ‘Gelukkig heb ik net getraind”. Noem ze maar op. Hoe zonde is dat? Wij willen dat je naar huis gaat en het vooral hebt over hoe gezellig het was. De waarde van het positieve gevoel versterken.

Herken je dat je na een etentje met de knoop los zegt: “pff… veel te veel gegeten” als iemand aan jou de vraag stelt: “hoe was het etentje?” Dat is toch niet het antwoord dat je wil geven? Dan ben je toch over je grenzen gegaan waardoor je in de negativiteit schiet (voelt misschien niet zo als je er wat bij lacht). Als iemand betrokken is door te vragen naar je etentje, dan wil je toch zeggen hoe gezellig je het hebt gehad, dat het gezelschap fijn was, dat het lekker eten was? Veel mensen vinden “het zonde” om iets te laten staan als ze uit eten gaan. Zonde waarvoor? Van het geld? Van het weggooien? Je bent toch geen kliko? Je betaalt niet alleen voor het eten. Het is de hele entourage waar je voor betaalt. De avond an sich is het waard om voor te betalen. Je wilt toch niet betalen voor dat rotgevoel na afloop? “Ja, maar het was allemaal zo lekker”. Was het nog steeds even lekker, toen je merkte dat je vol kwam te zitten?

Hoe zou je het vinden om alles te mogen en na afloop ook nog te kunnen zeggen: “wat heb ik genoten!” Dat bieden wij met onze High Tea. Kleine porties waardoor je alles zou kunnen nemen. En je ook de gelegenheid te geven om alleen voor het allerlekkerste te gaan. Jezelf de vraag laten stellen: eet ik, omdat het er staat of eet ik, omdat ik het wil? Van die kleine handvaten om niets af te doen aan het positieve gevoel van de High Tea.

Kunnen we niet gewoon gezellig kletsen tijdens de High Tea? Natuurlijk doen we dat. Het is alleen zo dat gesprekken met een groepje vrouwen vaak over diëten en eetgedrag gaan. Op verjaardagsfeestjes hoor ik geregeld: “zou ik eigenlijk niet moeten doen” en vervolgens rustig door blijven eten. Dus daarom wil ik dit onderwerp zeker niet vermijden. We gaan er geen nadruk op leggen. Als het ter sprake komt, dan komt het ter sprake. We gaan niets forceren. Wij willen dat High Tea een fijne nasmaak krijgt en niet zoals ik met mijn eerste High Tea-ervaring 2 dagen daarna nog steeds het gevoel van vol zitten had. Puur, omdat ik dacht dat ik alles moest eten wat er langs kwam.

Dit Trainen& High Tea is een ontzettend leuke invulling voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeestje en/of met een stel collega’s, moeder/dochters of familie te doen. We staan klaar voor jullie.

Trainen& High Tea

  • 1 uur THT-workout
  • 2 uur High Tea op onze manier
Prijs: €39,95* p.p (max. 6 personen)

Aanmeldformulier THT Trainen& High Tea

* Alle prijzen zijn exclusief BTW (9%)

Nieuwsbrief

contact

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
  • + 31 6 44 25 27 99
  • KvK: 69416567
  • BTW: NL002155119B25
  • IBAN: NL26RABO0146843231