Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

THT Trajecten

Hilde als coach – vanuit THT- en Skinnyminds-evaluaties:

 • Hilde is enthousiast en zij weet goed hoe je je valkuilen als je kracht in kan gaan zetten.
 • Hilde is super betrokken en geeft vertrouwen. Ze plaatst veel berichten in de groep en motiveert anderen dat ook te doen daardoor ontstaat er een actieve groep. Ze heeft mij persoonlijk vooral geholpen door 'simpele' handvaten te geven. Ik heb nu meer rust in mijn hoofd als het om eten gaat.
 • Haar humor en relativeringsvermogen. Zo fijn!
 • Zij pakt bepaalde thema’s op die wij zelf niet zien. Daardoor gaat zij op een persoonlijke manier nog verder de diepte in.
 • Ik ben erg blij jou te mogen treffen als coach.
 • Zij beweegt goed mee met wat er op dat moment speelt.
 • Haar enthousiasme, die is altijd fijn, en ze begrijpt wat een persoon doormaakt.
 • Een mooi mens!
 • Thoughts Habits Tools-traject

  Welke gedachten saboteren jou om echt af te stappen van (oude) gewoontes en patronen?
  Welke middelen wil je hier voor inzetten?

  Na het vele online coachen van groepen bij Skinnyminds wordt het tijd dat ik dit nu zelf ga aanbieden. Ik heb er zin in met humor, eyeopeners en het lef om te confronteren. Verwacht geen snelle manier van afvallen. Het zijn de kleine stapjes die je successen vergroten. Het is een grote stap zetten naar jouw “nieuwe ik”. Maak deze investering. Het is het waard. Jij bent het waard.

  Wat maakt dat je vaak weer terug valt in oud gedrag?
  Wat heb je nodig voor bewustwording?

  Dit is een 4 maanden traject in een online Whatsapp-groep. Elke week krijgen jullie dezelfde weekmail waar je die week mee aan de slag gaat. Ik zet aan om stappen te maken. Successen te vieren. En fouten te maken. Ga het aan! Wees bereid om het moeilijk te hebben. Je mag ongemak verduren. Focus op de lange termijn.

  Wat krijg je als je mee gaat doen aan dit traject:

  • Wekelijks een weekopdracht via de mail met opdrachten om bewustwording te creëren door inzichten en challenges
  • Maandelijks 1:1 online coaching - afvallen zonder dieet. Je mag alles, maar wil je ook nog alles? Jij bepaalt, jij maakt keuzes 
  • Maandelijks online groepsgesprek. We starten meteen met een kennismaking, daarna volgen nog 4 groepsgesprekken
  • Je hoeft dit niet alleen te doen. Door samen met andere vrouwen aan hetzelfde doel/doelen te werken, schept een band die van enorme waarde is voor dit traject
  • Tussentijdse oefeningen en challenges om inzicht te krijgen in wie jij bent, wat jouw eetgedrag is en hoe dit te veranderen naar een gezonde relatie met eten die goed voelt en ontspannen is. We “deleten” het dieetdenken
  • Meerdere keren per week beweegtips
  • Automatisch 4 maanden lid van het THT-abonnementenkanaal (inclusief online THT-events en THT-challenges van die maanden)

  Wil je dat er iets veranderd? Doe dan de actie en meld je aan. Investeer in jezelf. Wacht niet tot een beter moment. Dit is het juiste moment. Meld je eerst aan voor een vrijblijvend online THT-gesprek. Of meld je direct aan.

  Prijs: €339,99* 

 • Train Heerlijk Thuis

  Zeg JA tegen meer energie, fitheid en een dosis fun op een tijdstip in je eigen huis.

  Het doorbreken van vaste patronen en gedachten met excuses om niet te bewegen naar nieuwe dagrituelen om wél te bewegen. Elke dag vol energie en zelfvertrouwen door een work-out van slecht 5-7 minuten per dag. Iets is meer dan niets. Sterker worden door elke dag je beweegmomentje te pakken. Daarnaast 6x samen trainen met een enthousiaste personal trainer. THT-workouts zijn gezellig zonder de intensiteit te missen. Alles om je in beweging te zetten en in 6 weken eigen te maken.

  Ook handig om in te zetten als je merkt dat oud gedrag in patronen en gedachten met excuses terug keren. Met liefde zet ik je weer in beweging. Dat is geen falen. Dat is sterk en voor jezelf zorgen. Vraag hulp om je weer even “aan te zetten”, zodat je daarna weer zelf door kan.

  8 weken aaneengesloten Train Heerlijk Thuis LIVE 

  • 8x een uur THT-workout in de THT-studio
  • 8x THT-weekchallenges met daily workouts
  • 1x THT-abonnementenkanaal voor 3 maanden (= 1 extra maand voor jezelf)
  Prijs: €314,95*

  8 weken aaneengesloten Train Heerlijk Thuis ONLINE 

  • 8 x een uur THT-workout via zoom
  • 8x THT-weekchallenges met daily workouts
  • 1x THT-abonnementenkanaal voor 3 maanden (= 1 extra maand voor jezelf)
  Prijs: €299,95*

  Maak van jezelf een prioriteit en schakel mij in! 

 • Train Happy Together - lijf & mind

  Samen trainen
  Samen focussen op fitheid, conditie en power
  Samen elkaar er door heen slepen
  Samen elkaars stok achter de deur
  Samen versterken
  Samen sterk
  Samen

  Hoe leuk is het om samen te gaan trainen? Trainen op het gebied van fitheid, conditie en power. Halen jullie wel alles uit jullie relatie? Of dit nu in de liefde is, binnen de familie, via werk of vriendschap is. Ga deze uitdaging met z’n tweetjes aan!

  Willen jullie samen naar een fittere variant van jullie zelf?
  Willen jullie dit met de nodige fun en gezelligheid?

  Train Happy Together = 3 maanden knallen!

  • 12x (online) 1 uur trainen
  • 2x weekchallenges met daily workouts
  • 12x weekmails met korte opdrachten/inzichten naar de nieuwe mindset met regie op je eetgedrag
  • 3x 2:1 coachgesprekken
  • 1x THT-abonnementenkanaal voor 3 maanden
  Prijs voor Train Happy Together – lijf & mind: €849,95*

  Train het lijf door middel van THT-workouts in de studio of samen online.
  Train de mind op eetgedrag door middel van de THT-weekmails.

  Ik ben geen standaard sportschool – verwacht geen apparaten. Ik ben geen diëtist – verwacht geen weekmenu’s. Wat jullie wel mogen verwachten is dat ik alle spiergroepen aan bod laat komen. Én afvallen zonder dieet in kleine stapjes. Kleine stappen naar grote successen. We maken het duurzaam in plaats van de crashende jojo-er.  We houden (intensief) contact via Whatsapp/mail.

  BONUS:
  Jullie krijgen aan het einde van deze 3 maanden een fotoshoot twv. €89,- cadeau!
  Vier de vriendschap! Vier de liefde! Vier de familiebanden! Vier dat wat jullie verbind!
  Vier jullie leven samen!

  Kies samen voor Train Happy Together! 

 • Toffe Honger Training

  Starten vanuit "nu ben ik goed" naar hoe word ik een nog sterkere versie van deze ik.
  Fysiek sterker en een sterkere mindset.
  Voor vrouwen uit Assen e.o. die honger hebben naar meer.

  Niet starten vanuit "eerst moet ik 10 kilo kwijt zijn, pas dan kan ik genieten en bewegen.” Juist niet! Met een groep van minimaal 4 en maximaal 6 vrouwen gaan we o.a. aan de bak op het gebied van bewegen, eetgedrag/-keuzes en saboterende gedachten. Het lef om (meer) in jouw kracht te gaan staan. Dit hoef je niet alleen te doen. Dit ga je samen aan met de aanmoedigingen, herkenningsverhalen, vragen en respectvolle confrontaties van een inspirerende, enthousiaste coach en groep gelijkgestemden. Een halfjaar samen, want dit avontuur heeft tijd nodig.

  Samen trainen. Het lef om je eigen grenzen aan te geven binnen de groep of juist wel dat stapje extra te zetten, terwijl de anderen dat niet doen. Niet meer invullen wat anderen daar van vinden.

  Wat wil jij? Wat wil jij echt? Wat is het je waard?

  Genieten tijdens een etentje en/of feestje. Weg met die hardnekkige dieetgedachten. Afvallen is een gevolg, geen doel op zich. We kijken veel verder dan de “verboden ongezonde middelen-lijst” en het calorieën tellen. Dit is geen standaard dieet en geen standaard sportschool. Dit is van oude ik naar nieuwe ik. Ben jij helemaal klaar met jojo-en? Wil je (weer) lekkerder in je vel komen te zitten? Dat kan met de juiste mindset en keuzes die je maakt. Bewustwording van bijv. triggers en schakelmomenten in oud gedrag geven inzichten voor nieuw gedrag. Je hebt je fouten en falen nodig om steeds een stapje verder te komen en sterker te worden. Laat de controle en het perfectionisme los.

  Als jij lekkerder in je vel zit, gaat er vanzelf iets gebeuren. We gaan van alles aan: van de haat-liefde-verhouding met de weegschaal tot een half jaar geen kleding kopen. Samen uit eten bij Villa Tapas. Honger? Wat is dat eigenlijk? Een bijzondere en intensieve ontdekkingsreis waarbij je mag vallen en successen groots gevierd worden. Samen! Groepen waarin veel met elkaar gedeeld wordt, zijn over het algemeen het meest succesvol in het afvallen.

  Ga jij dit THT-avontuur aan?
  Het is een knappe investering in jezelf, maar je gaat er ook heel wat mee “winnen”. Je hoeft het niet alleen te doen. Bij je autorijlessen, heb je ook een rij-instructeur naast je zitten. Geef jezelf nu ook een coach die je met de juiste opdrachten en oefeningen bewust maakt waardoor jij “gewoon” kan blijven genieten van de lekkere dingen en je toch je “bonusgewicht” kwijtraakt. Gun jezelf een coach die je een workout aanbiedt waardoor het trainen van je lijf in je systeem komt te zitten en je de discipline vindt om dit vol te houden. Opdrachten, oefeningen en challenges om eyeopeners te geven in wie jij bent, wat jouw eetgedrag is en hoe dit te veranderen naar een gezonde relatie met eten die goed voelt en ontspannen is. We “deleten” het dieetdenken.

  Een ½ jaar waarin je in een flow komt, het lekker gaat, maar ook met dieptepunten, sabotage, op willen geven, vallen en op staan… en door gaan!!

  De moed er vol voor te WILLEN gaan.

  Heb jij honger naar meer... Meld je dan aan, zodat we 1 januari 2023 kunnen starten.

  Toffe Honger Training – ½ jaar in een groep

  • 26x 1:1 training (online of in de THT studio)
  • 26x 1 uur groepstraining in de THT-studio
  • 26x weekmails met opdrachten en/of challenges
  • 6x 1:1 (online) coachgesprek
  • 3x (online) groepsgesprek
  • 1x THT-abonnementenkanaal voor 6 maanden
  • 1x uit eten bij Villa Tapas
  • 1x kleuradvies en kleding(ruil)sessie in de THT-studio
  Prijs: €1199,95*

  BONUS:
  Jullie krijgen aan het einde van dit ½ jaar een groepsfotoshoot cadeau waar ruimte is om samen op de foto te gaan en solo in je eigen kracht!

 • Toffe Hoelahoep Training

  Voel je weer dat meisje van vroeger…
  Én voel je sterker worden in je lijf.
  Met een fitnesshoelahoep haal je de hele sportschool in huis.

  De (online) THT-hoelahoepworkout is meer uit je hoelahoep halen dan enkel rondjes draaien.

  Het is een leuke, effectieve manier van bewegen, waarbij er zowel conditie- als krachttrainingsroutines worden gecombineerd. Zet je stappen, dans en maak dat lijf sterker. Verbrand tot wel 400 kilocalorieën; afhankelijk van de zwaarte van je hoepel en hoe fanatiek je bent.

  Er zijn meer positieve gevolgen: versterking van buik-, rug-, been-, en bilspieren, gericht afvallen door energieverbranding, je tailleomvang neemt af, je rompstabiliteit verbetert, je conditie verbetert, je rug en heupen worden soepeler, het bevordert de motoriek, het is goed voor de doorbloeding en/of het bevordert de spijsvertering.

  Schrik niet van de eventuele blauwe plekken die je van het hoelahoepen krijgt. In het begin kan er flinke frustratie zijn met gedachten: "vroeger kon ik het toch ook" of “lukt me nooit”... Het gevoel van willen stoppen. Kleine stapjes zijn ook stapjes. Richt je in eerste instantie op het opvangen van de hoelahoep. Draaien en opvangen. Belangrijk om een rustige opbouw te doen en daarna gaat er een wereld voor je open. Je kan zo veel met de hoelahoep!

  We starten na een dag of 10 met de 31 dagen hoelahoepchallenge. Alles om steeds beter te leren hoelahoepen. Alle 31 dagen vinkje sturen als stok achter de deur? Dat kan! Je “scoort” dan ook nog eens een extra workout van 1 uur met mij. Win-win.

  Vind de discipline, motivatie en vooral lol om dagelijks te hoelahoepen.

  6 weken Toffe Hoelahoep Training

  • 6x (online) trainen - 1 uur hoelahoep-workout 
  • 31x daghoelahoepchallenge 
  • 6x weekopdrachten om motivatie en discipline te ontwikkelen en te behouden 
  •  gratis hoelahoep (excl. verzendkosten / ophalen is ook mogelijk) 
  • automatisch lidmaatschap op het THT-abonnementenkanaal voor 2 maanden. 
  Prijs: €249,95* 
 • THT - GO4STRONG(ER) - vervolgtraject

  Ik daag je uit. Ik laat je voelen. Ik laat je werken. Ik durf te confronteren. Ik speel in op wat jij nodig hebt op dat moment. Ik laat je in je waarde. Ik hoop dat ik iets voor je mag blijven betekenen.

  Laat ik eens beginnen met een aantal vragen… Hoe staat het er nu echt voor? Ben jij trots op jezelf? Vind jij jezelf een mooie, sterke vrouw? Wat zeggen de stemmetjes in je hoofd tegen jou? Wat doet jouw brein met jou? Je oude gewoontes en automatismen zijn veel langer in je leven aanwezig geweest dan je nieuwe mindset. Deze “vertrouwde” dingen blijven zoeken naar een ingang om weer terug te kunnen slaan. Te saboteren. Hardnekkige dieetgedachten kunnen in de weg zitten. Het “hamster” in je brein wil blijven hamsteren, want stel je voor…

  Ik vind elke vrouw een sterke vrouw. Ik wil er graag voor jou zijn om de nog sterkere versie van jezelf te worden. Het is geen falen om aan te geven dat je het (nog) niet alleen kunt. Het is geen afgang dat je na een periode van alleen weer met mij aan de bak gaat. Dat is zorgen voor jezelf. Door duidelijk de focus te leggen op wat je wil, wat je kiest en wat je doet en denkt, zet jezelf weer op je prioriteitenlijstje. Lekker in je lijf en mind zitten gaat veel verder dan het getal op de weegschaal. Afvallen kan een gevolg zijn. Het is niet het doel!  

  De onderdelen kort uitgelegd:

  A. online trainen – bewegen op jouw favoriete muziek. We noemen het geen sporten. Ondertussen tikken we wel van alles aan. Werken we aan uithoudingsvermogen, conditie, kracht, lijf en zelfbeeld. En lekker tijdens dit alles kletsen we over alles wat ons bezig houdt. Fun en gezelligheid maken dat het vol te houden is. Kleine stapjes naar zichtbare veranderingen. Ik rem je met liefde af. Een beetje spierpijn is oké.

  B. 1x weekchallenge – een week lang elke dag voor 7u een beweegboost voor die dag! Bijv. 1 dagchallenge van elk uur (8u) 1 minuut knallen.

  C. 1x weekchallenge – een week lang elke dag voor 7u een schrijfopdracht om met gedachten aan de slag te gaan.

  D. scherpteweek – in 2 van de 6 maanden plannen we een scherpteweek. Een scherpteweek bouw je in om je focus weer op scherp te zetten. Meestal als je een tijdje bezig bent, dan sluipen er toch weer wat "kruimelmomentjes" in. Je schept toch een tweede keer op, omdat het zó lekker is. Toch nog dat extra ... Na 1x nee zeg je al ja...  Wat allemaal prima is, maar wil je het ook echt? Is het bewust of vanuit een onbewuste, automatische en/of oude gewoonte? Bewustwording. Jij bepaalt. Jij maakt de keuzes. Jij hebt de regie. Een feedback-moment zonder in de dieetmodus te schieten.

  E. ‘Shoot your Food’ – in 2 van de 6 maanden plannen we een ‘Shoot your Food’-week. Van alles wat je eet maak je eerst een foto. Bewust en zichtbaar maken wat je eet of wil gaan eten. Als je het plaatje schiet, kan je nog beslissen het niet op te eten. Aan het einde van de dag maak je een collage van al je eet-plaatjes en die stuur je naar mij. Door aan het einde te verzamelen in 1 collage geeft meteen een rem om daarna niets meer te nemen. Je hebt immers de collage al verstuurd. Alles om dat brein een beetje in de war te brengen.

  F. online coachgesprekken – vertrouwd met elkaar aan de bak door in gesprek te gaan.

  G. maandmail – aan het begin van de maand, krijg je een maandopdracht waar je die maand mee aan de slag gaat. Dit kan vanuit verschillende invalshoeken/boeken op gebied van mindset/eetgedrag/hormonen/…

  THT-GO4STRONG(ER) – totaal pakket (6 maanden): 

  • 24x (online) THT-workout van een uur
  • 1x weekchallenge = elke dag een korte trigger om te bewegen
  • 1x weekchallenge = elke dag een (korte) schrijfopdracht
  • 2x scherpteweek
  • 2x ‘Shoot your Food’-week
  • 1x per maand = 6x online coachgesprek
  • 1x per maand = 6x mail met een aantal opdrachten
  Prijs totaal pakket: €799,-*
  Je kan ook je eigen pakket samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden.

  Je krijgt gratis het lidmaatschap op het THT-abonnementenkanaal (t.w.v. €105,00) waarbij je automatisch mee doet aan de challenges die er in dit ½ jaar voorbij komen. Er staan beweegworkouts op en ingesproken oefeningen. Hier staat centraal: ‘Niet perfect is ook oké’. Dit is mijn motto van dit jaar. De kwaliteit van de filmpjes: mwah. Jou in beweging willen zetten: Top!

  Lieve jij, ik hoop dat ik iets voor je mag gaan betekenen in welke vorm dan ook. 💗 

 • THT - Omarm de Weegschaal

  Heb jij een haat-liefdeverhouding met de weegschaal?
  Heeft het getal op de weegschaal impact op jouw dag?

  Je moet doen waar je je goed bij voelt. Als dat betekent dat je de confrontatie dagelijks wilt aan gaan, moet je dat zeker doen. Als dat een gewoonte is die in je dagelijkse rituelen thuishoort en je daar niet je hele daggevoel op gaat baseren, dan is dat prima. Voel je het als een last of vind je het naar om steeds zichtbaar te maken wat je gewicht is? Doe het dan alleen op WiWaWeegWoensdag.

  Waarom zou je je vaker wegen als je je daar niet goed bij voelt? Je gaat het juist volhouden doordat je de dingen doet waar je je goed bij voelt. Dus ik zou niet jezelf gaan zitten kwellen door je dagelijks op die weegschaal te hijsen. Ik promoot ook zeker niet het struisvogelen.

  Er spelen meerdere factoren mee die dagelijks kunnen schommelen en meespelen in het gewicht, denk aan: stoelgang, zout en hormonen... Bij sporten bijv. door toegenomen spiermassa, maar ook doordat je vocht in je spieren opslaat. Hoe meer spiergroepen je aanpakt, hoe meer vocht er in je lichaam kan blijven hangen.

  De weegschaal is een apparaat dat je nodig hebt voor inzicht. Naast het gewicht deel je ook buikomvang. Het kan zelfs zijn dat je een favoriet kledingstuk gebruikt voor inzichten. Steeds minder van de weegschaal aantrekken! Kijk in de spiegel. Probeer de 'gevoelskilo's' op die manier uit te schakelen.

  Wil jij regie pakken richting eigen keuzes van eten? Wil jij aan de slag met hardnekkige dieetgedachten? Wil jij “gewoon” op de weegschaal kunnen gaan staan zonder dat je weegschaalbrein daar van alles van vindt? Wil jij jezelf op het voetstuk zetten in plaats van eten? Wil jij een ontspannen relatie met eten en de weegschaal? Ben jij klaar met altijd dezelfde voornemens in januari? Dan is dit THT-traject iets voor jou! Ik stuur jou voor 7u een WiWaWeeg-Whatsappbericht en daar reageer jij op. Op zaterdag sluiten we steeds meer vriendschap met de weegschaal en je weegschaalbrein.

  THT – OMARM DE WEEGSCHAAL – ½ jaar traject

  • 6x 1:1 coachgesprek
  • 24x WiWaWeegWoensdagbericht
  • 24x Zaterdagbericht: vriendschap sluiten
  Prijs: €239,95* 

Aanmeldformulier THT Traject

* Alle prijzen zijn exclusief BTW (9%)

Nieuwsbrief

contact

 • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen
 • + 31 6 44 25 27 99
 • KvK: 69416567
 • BTW: NL002155119B25
 • IBAN: NL26RABO0146843231