THT Fotoshoot
Samen leggen wij mooie momenten, herinneringen of emotionele rijkdom vast. Denk aan bruiloften, (hardloop)events, vrijgezellenfeestjes, jubilea, fotoshoots met familie, vriendinnen of alleen, maar ook kinderfeestjes met verkleedpartij en al. In gezellige of zakelijke setting? Alles is mogelijk. 

Ik probeer mensen “echt” vast te leggen door een ontspannen sfeer te creëren en niet te veel nadruk leggen op het “mooi” moeten zijn. Jij in je eigen kracht zichtbaar. Ik zet de mens op de foto met de intentie die gewenst is. Dus ik kan alle kanten op.

Als ik met jou foto's mag gaan maken, dan komen we al pratend op aspecten die jij belangrijk vindt en die probeer ik dan in foto's vast te leggen. Ik kijk ook meteen met je mee naar outfits die je laten stralen en in je kracht zetten. Ik kan evt. met jou de kledingkast in duiken. Afhankelijk van wat je wil en tijd ligt bedrag tussen €89,- en €139,- je krijgt alle foto's die we maken, dus niet maar een select deel. Lijkt me leuk om dit met je te doen. Laat maar weten als je nog vragen hebt.

Wil jij ook zo vastgelegd worden? Neem dan contact met me op. 
Informatie aanvragen Vrijblijvend

contact