THT – Powerboost (1 maand)
FIRE ON INSTEAD OF BURN OUT!

vitaliteit & preventie
werksfeer & teambuilding
energie
Samen sterk & individueel sterk

Covid-19 heeft het pittig gemaakt de afgelopen tijd. Hoe leuk is het om met een enthousiaste trainer samen te gaan trainen en inzetten op het stuk fun? Wel zweten en individueel grenzen opzoeken, maar met een gezonde dosis plezier en gezelligheid. Lachen met elkaar, omdat het de eerste keer natuurlijk behoorlijk pittig kan zijn. We trainen op de playlist van hun favoriete liedjes. Een uur online samen trainen, maar toch ieder in zijn/haar eigen ruimte. Deze workout kan een motivatie zijn om ook thuis te gaan trainen. Je hoeft er de deur niet voor uit om toch te gaan sporten.

Tijdens het groepsgesprek en het individuele coachgesprek pakken we de moeilijke momenten aan qua eetgedrag, motivatie, vermoeidheid, stress, zelfbeeld, teamspirit, …

Uit ratio en letterlijk in beweging komen. Het voor zijn dat de vermoeidheid de overhand neemt met als gevolg een burn-out. Heerlijk thuis trainen, leefstijl- en mindset keuzes (leren) maken. Lekker in je vel komen in de breedste zin. Daar doe je het toch voor! Medewerkers komen weer in hun kracht te staan. Het vergroot het energielevel en verlaagt de werkdruk. Zorg goed voor je mensen en kies voor deze THT-Powerboost!

4 weken aaneengesloten THT-programma!
4 x samen online 1 uur fysieke work-out (mogelijkheid tot live trainen)
1 x online groepsgesprek (mogelijkheid tot live groepsgesprek)
Eventueel aan te vullen met 1 x (online) individueel coachgesprek per werknemer

TIP: LEUK ALS “KERSTPAKKET” of uitgebreid “TEAM-UITJE”
Na dit traject zijn er geen goeie voornemens meer nodig. De eerste stappen worden immers gezet.


Informatie aanvragen Vrijblijvend

contact