Informatie POWERVROUWEN
Theater dat raakt!

Het script van ‘POWERVROUWEN’ bestaat nog niet. Regisseuse Hilde Tuijt gaat met onder andere de eigen verhalen van speelsters het stuk schrijven waarin de vrouw centraal staat. De vrouw met al haar emoties, frustraties, gedoetjes en hardheid. Want dat de vrouw hard voor zichzelf kan zijn, is typisch. En waarom? Zijn wij, vrouwen, niet prachtig en sterk, door juist te zijn wie we zijn.

We laten ons door van alles leiden tot nú. De POWERVROUWEN gaan de uitdaging aan. Een voorstelling voor vrouwen én mannen, want alles komt aan bod. Ik daag daarom zeker de mannen uit om te komen kijken naar dit inkijkje van het vrouw-zijn.

POWERVROUWEN wordt een energieke bewegingstheatervoorstelling inclusief fun en ontroering. Alles waar Theater THT voor staat: Toont Hart Theater.

Om mee te doen, hoef je geen ervaring te hebben. Grijp juist deze kans om eindelijk eens de stoute schoenen aan te trekken en dat toneel op te gaan. We gaan er samen iets moois van maken.

De data waarop we gaan repeteren zijn ca. 1x in de maand, omdat we natuurlijk allemaal drukke levens hebben. Dit is overzichtelijk, haalbaar en gun jezelf deze ‘POWER’-momenten. Je zal een mooie ervaring rijker zijn na afloop. In de weken dat we niet repeteren zal er wel geoefend moeten worden, maar dat kan gewoon thuis.

Het repetitieproces wordt waardevol, waarbij we hard werken, lachen, janken, delen, confronteren, dansen, respecteren, groeien en ervoor gaan. WE CAN DO IT!

Tot slot zullen we natuurlijk gaan spelen voor publiek. Hoeveel voorstellingen dit gaan worden, is nog niet bekend.

Om mee te spelen in deze voorstelling wordt een bedrag van €100,- gevraagd.

Aanmelden POWERVROUWEN

historie

  • 2018

    Start van de website

  • 2017

    Ingeschreven bij KvK

contact ons

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor updates