THT December Challenge 2021

THT-december-challenge

Het is nog lang geen december... Maar…
Ik wil jou alvast uitnodigen om je aan te melden voor de THT-december-challenge 2021.
Het duurt nog heel lang. Het is nog heel ver weg. Maar, meld je je nu aan, dan is dit voor het bedrag van €14,95.
Geen idee of het richting december duurder wordt. Dat weet ik niet.
Dus, ik zou zeggen: "grijp je kans, meld je aan!"

Misschien weet jij in december niet eens meer dat je dit gaat doen.
Hoe leuk is dat. Verras jezelf. Geef jezelf dit nu alvast cadeau.
Op 1 december: "Hi, ben ik weer, THea Thee".

Voor velen is december de maand vol verleidingen, drukte en vervlogen tijden. Verleidingen van chocoladeletters, kruidnoten tot kerstdiners en de oliebollentijd. Drukte door het gevoel geleefd te worden. Er moet zo veel. Vliegende tijd met weinig tijd om te doen wat je zou willen doen. Vervlogen tijden, omdat er steeds gedachten opduiken van “had ik maar…” of “weer niet”. En dan in januari massaal de sportschool opzoeken of goeie voornemens maken.
Herkenbaar?
Ga dan voor de THT-december-challenge! Voor slechts €14,95 ga jij de uitdaging aan met december. Je krijgt elke dag rond 7u een uitdaging voor een kort beweegimpuls voor die dag. Hoe lekker is het om tijdens je drukke decemberdagen toch je trainmomentjes te pakken?

Thea Thee zorgt voor kleur, gekkigheid en energie. Zo pik je iedere dag je powerboost mee. Natuurlijk merk je ook hoe eenvoudig het is om iets van een training te doen, terwijl je dacht geen tijd te hebben… Daar is het vooral om te doen! Inspirerende input om elke dag iets aan beweging te doen.

Dus sponsor jezelf en ga met een dosis FUN en THea Thee deze uitdaging aan. 
31 dagen lang fysieke challenges van gemiddeld 5 minuten per dag op ieder moment binnen 24u. uitvoerbaar. Dit is een commitment wat je met jezelf aangaat. Jij gaat de challenge met jezelf aan om zo veel mogelijk dagen mee te doen. Ga je strijd aan met je brein dat er alles aan gaat doen om je tegen te houden. “Wat moet dat ineens al die beweging”, schreeuwt het. “Wat moet dat nou, lach je terwijl je traint?” Ga deze strijd met je mind aan. Voel hoe het kan zijn als je elke dag een beetje doet. Het hoeft niet altijd veel te zijn om toch sterk(er) te worden.

Sta je na het lezen ook te popelen om te starten. Nog even geduld… het is nog geen december!! Maar, meld je wel snel aan via de onderstaande knop.

Aanmeldformulier THT December Challenge 2021

historie

  • 2018

    Start van de website

  • 2017

    Ingeschreven bij KvK

contact ons

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen, Drenthe, The Netherlands
  • + 31 6 44 25 27 99

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor updates