Train Happy Together

Het THT-traject: Train Happy Together

Voor mij is Valentijnsdag niet persé de dag om de liefde te vieren als geliefden. Het sturen van een kaart naar mijn hartsvriendin om te zeggen wat ze voor me betekent, hoort hier ook bij. Mijn moeder laten weten dat ik van haar hou. Natuurlijk hebben we daar ook Moederdag voor en de andere 363 dagen van het jaar. Maar… Valentijnsdag. Ik hou er van. Ik hou van de positiviteit die deze dag mag uitstralen.

Valentijnsdag: ‘All you need is love’
Is dat echt alles wat je nodig hebt? Zeker nu in deze tijd, waarbij je wellicht meer op elkaars lip zit dan de bedoeling is. Of een tijd waarin je juist minder dingen met elkaar doet, vanwege het verplicht afstand houden.

Hoe leuk is het dan om samen te gaan trainen? Niet alleen op het gebied van fitheid, conditie en power. Ook samen kijken naar een nieuw eetgedrag om af te vallen zonder dieetdenken. En tot slot kijken naar jezelf – wie ben jij / wie zijn jullie samen?

Halen jullie wel alles uit jullie relatie? Of dit nu in de liefde is, binnen de familie, via werk of vriendschap is. Ga deze uitdaging met z’n tweetjes aan!

Kies samen voor Train Happy Together!

Samen trainen 
Samen focussen op minder bonusgewicht 
Samen elkaar er door heen slepen 
Samen elkaars stok achter de deur 
Samen sterk 
Samen versterken 
Samen

Dit traject start vanaf 14 februari 2021 en dan gaan we 3 maanden knallen! Je kan op ieder willekeurig moment starten, maar als je op Valentijnsdag start, zit er een leuke bonus aan vast. 
3x per maand online trainen 
1x per maand online “kletsen” met verdieping 
1x per week een weekmail met opdrachten 

Het THT-traject: Train Happy Together

Geef dit originele Valentijnscadeau aan jouw Valentijn. 
Of dit nu je geliefde, je beste vriendin, je moeder, je zusje of je allerliefste collega is. Wie dan ook. Het mag allemaal. Dus wie is jouw Valentijn? Willen jullie samen naar een fittere variant van jullie zelf? Willen jullie samen wel wat kilo's kwijt? Willen jullie dit met de nodige fun en gezelligheid?

BONUS:
Melden jullie je aan voor Valentijnsdag (14-02-2021): 
Dan krijg jullie aan het einde een fotoshoot van jullie samen! 
Vier de vriendschap! Vier de liefde! Vier de familiebanden! Vier dat wat jullie verbind! Vier jullie leven samen!

historie

  • 2018

    Start van de website

  • 2017

    Ingeschreven bij KvK

contact ons

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen, Drenthe, The Netherlands
  • + 31 6 44 25 27 99

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor updates