Tuijt Hilde Tuijt
Op de toon van “Bond James Bond”. 

Ik ben in 2002 afgestudeerd aan de opleiding Docent Drama op de NHL. Ik ben nog steeds werkzaam als theaterdocent op de middelbare school Van der Capellen sg. in Zwolle. Dit doe ik met veel enthousiasme, hart voor de leerlingen en mijn eigen unieke stijl.

Daarnaast heb ik Theater THT opgericht om meer theater te kunnen maken met diepgang en een eigen vorm van bewegingstheater.

Ik bewerk teksten of schrijf zelf theaterteksten. Ik heb ook musicals geschreven voor de derdejaars theaterstroom op mijn school en sinds 2 jaar schrijf ik musicals op maat voor groepen 8. De leerlingen zeggen wat ze willen en ik maak er een geheel van met mijn humor en creativiteit.

Maar ik wil meer. Dus is Theater THT uitgegroeid tot MEER DAN THEATER ALLEEN.

Ik maak mooie plaatjes van mensen als fotograaf. Ik wil een aandeel hebben op “de mooiste dag” van mensen als trouwambtenaar.

En last but not least wil ik met mensen aan het werk dmv THT-traject. Een 6-weeks-traject waarbij ik als personal trainer werk tijdens workouts op maat, een garderobesessie doe om te kijken naar hoe zet je jezelf neer door middel van kleding en dit alles wordt afgesloten met een fotoshoot. Belangrijkste uitgangspunt om hier mee te starten is dat er zoveel mensen zijn die niet lekker in hun vel zitten, maar ook niet weten hoe ze dit moeten aanpakken.

Ik ben ook moeder van twee kinderen en verliefd. Ik doe niet aan stress, want dit levert niets op.

Wil je meer weten over mij? Neem dan contact met me op of lees mijn blogs.

historie

  • 2018

    Start van de website

  • 2017

    Ingeschreven bij KvK

contact ons

  • Westerwoldestraat 29, 9405GA, Assen, Drenthe, The Netherlands
  • + 31 6 44 25 27 99

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor updates